De droom: de marathon van New York 2015

Schermafbeelding 2015-05-19 om 09.06.05Op 1 november 2015 vindt de mooiste marathon ter wereld plaats: de Marathon van New York! Ik ga hem lopen, waarmee het de eerste marathon in mijn ‘loperscarriere’ wordt. Via blogs zal ik vanaf vandaag mijn vorderingen, ideeën, bevindingen en gedachten bijhouden. In eerste instantie om zo voor mezelf inzicht te krijgen in hoe ik train en wat er op mijn pad komt maar wellicht inspireer ik anderen ook met mijn verhalen.

3 gedachtes over “De droom: de marathon van New York 2015

  1. Pingback: Hoera ik ben 1 ! | runhedwigrun

  2. Pingback: Hoera ik ben 1 ! | Run Hedwig Run

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s