De laatste maand

Bron: Runkeeper

Bron: Runkeeper

Geen uitgebreid blog maar ik wil toch even stil staan bij het feit dat ik vandaag over precies 1 maand aan de start sta van de 45ste editie van de TCSNYCMarathon! Ik ben een beetje verkouden, voel me niet in top shape. Eigenlijk ben ik daar blij om; dan ben ik vast weer helemaal ok over 31 dagen. Deze middag staat er uiteraard weer een training op het programma maar ik laat hem misschien wel schieten zodat mijn lichaam zich kan richten op herstel.

Op tcsnycmarathon vond ik nog wat interessante cijfers;

bron: tcsnycmarathon.org

bron: tcsnycmarathon.org

bron: tcsnycmarathon.org

bron: tcsnycmarathon.org

bron: tcsnycmarathon.org

bron: tcsnycmarathon.org

Mijn doel is het uitlopen van deze marathon maar ik denk (als er geen gekke dingen gebeuren zoals blessures) dat ik kan finishen onder de gemiddelde tijd. Ik hoop zelfs dat ik hem binnen de 4.00 uur uitloop. We zullen zien! Eerst nog ‘even’ 4 weken keihard trainen volgens het schema van coach German Silva !

6 gedachtes over “De laatste maand

  1. Yezzzz 1 month to go! Succes met laatste loodjes Hedwig, komt vast goed. Ik ga proberen mijn lichaam een beetje te reinigen in de laatste maand, minder/ geen suiker, alcohol en vetten plus mijzelf een vitaminen ‘boost’ geven. Wekelijks massage en hoppa, klaar zijn we:)

    Liked by 1 persoon

  2. Heel verstandig Hedwig om je lichaam even rust te gunnen. Het plezier moet natuurlijk hoog in het vaandel staan en dat kan niet als je tegen een griep aanzit. Rust doet vaak wonderen. Succes verder.

    Liked by 1 persoon

  3. Ja! Die angst voor het griepje ken ik. En ook het stiekem dromen over de 4 uur hahaha. In Maarn liepen we volgens mij gelijk op dus ik denk dat het jou ook gaat lukken hoor 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s