meer dan 10.000 !

Schermafbeelding 2016-04-05 om 16.27.53.png

Soms kan een blog uitermate kort van stof zijn. Nu bijvoorbeeld. Ik zag zojuist hoe de 10.000-ste persoon ‘mijn’ (maar eigenlijk onze) petitie voor Michel Butter ondertekende. Ik was er de hele dag mee bezig in mijn hoofd. Ik wilde die 10.000 vandaag, een week en enkele uren na het starten van de petitie, aantikken.

En dat is gelukt! Daarmee heb ik mijn doel nog niet bereikt. Michel Butter gaat vooralsnog niet naar Rio. Ik hoop dat het pad dat hij zelf bewandeld, werkt. En wellicht kunnen de steunbetuigingen in de petitie daarbij helpen. Een petitie werkt niet zoals ‘Idols’ (de eerste reactie van NOC*NSF) het is geen kwestie van smaak, het is geen kwestie van ‘meeste stemmen gelden’. Het is een kwestie van kunnen laten horen als ‘volk’ dat je het ergens niet mee eens bent of dat iets zou moeten veranderen. Hopelijk hoort NOC*NSF onze stem.

Dank aan iedereen die tekende en deelde. Blijf dit alsjeblieft doen want hoe meer hoe beter!

Speciale dank aan Henri , MariFrancienFootroomsGaby ! En natuurlijk de makers van de programma’s die me interviewden voor Omroep Gelderland, RTVNH en Hart van Nederland.

DIT IS DE LINK NAAR DE PETITIE

En nu ga ik taperen! #NNRotterdammarathon here I come!

 

 

Een gedachte over “meer dan 10.000 !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s