Hoera ik ben 1 !

20160515_110601

Morgen is het precies een jaar geleden dat ik mijn eerste blogje schreef. Het was met maar 72 woorden met recht een blogJE. Ik vraag me af of -behalve mijn moeder en lief- iemand dat korte verhaaltje ooit gelezen heeft 😉 Inmiddels ben ik 65 blogs, vele kilometers, runs en twee marathons verder. Ik geniet nog steeds enorm van hardlopen in het algemeen en in het bijzonder van het trainen voor de 42,195 kilometer. Voor het schrijven geldt hetzelfde: jammer dat ik hier nooit mijn beroep van heb gemaakt maar des te mooier dat ik nu wel een plek gevonden heb waar ik het kan doen!

In het afgelopen jaar bezochten 17.194 mensen runHedwigrun.com en daarbij bekeken ze de page 37.125 keer. Geen idee of dat veel is maar voor mij in ieder geval genoeg om er mee door te gaan. Ik schreef over alles waar ik aan dacht tijdens het lopen, over handige tips, soorten trainingen, mooie runs en -als soort van kers op de taart- over de twee prachtige marathons die ik binnen 5 maanden volbracht.

Ik ontmoette ontzettend veel leuke , bijzondere en inspirerende mensen door het lopen en het bloggen. Nieuwe vriendschappen ontstonden en oude zette ik met sommige van mijn vrienden ineens ook rennend voort. Mijn niet rennende vrienden en familie steunden me en moedigden me aan, zowel langs de kant als via allerlei sociale media. Thanks guys!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Eén persoon in mijn omgeving stoorde zich aan mijn passies en maakte dat op niet mis te verstane wijze duidelijk: dat werd een pijnlijk afscheid maar soms is dat beter. Ik verkies positiviteit, elkaar stimuleren en aanmoedigen boven veroordelen, misgunnen en negativiteit.

Ik rookte meer dan een jaar geleden mijn laatste sigaret. Ook dat heeft deze sport me gebracht. 

Op dit moment doe ik het even wat kalmer aan; een paar spieren zijn licht overbelast dus dat vraagt om rust. Tot juni laat ik alles een beetje vieren om zo in juli langzaam toe te werken naar marathon nummer drie: de BMW Berlin Marathon ! Ook wil ik proberen om mee te doen aan de Boston marathon omdat ik mij met mijn gelopen tijd in Rotterdam hiervoor gekwalificeerd heb. Die kans wil ik absoluut niet laten liggen!

Al met al geeft dat meer dan genoeg inspiratie om verder te schrijven! Bedankt dat jullie me hebben gevolgd in dit eerste jaar, bedankt voor de ‘likes’, reacties en tips!

En dan nu: een rondje van de zaak 😉 Proost! Hieperdepiep hoera!

39 gedachtes over “Hoera ik ben 1 !

  • Hey Mari!! Wat leuk! Wel stom dat ik geen foto met jou heb! Jij was de eerste blogger die ik zelf ging volgen! En ik zal nooit vergeten hoe ik jouw eerste marathon met samengeknepen billen volgde! Zo spannend! Bij de vestingloop eis ik een fotoshoot met jou 😉 X!

   Liked by 1 persoon

 1. Gefeliciteerd Hedwig met het 1 jarig bestaan van je blog. Prachtige weergave van alles wat je meemaakt betreffende je passie hardlopen. Altijd zo mooi beschreven alsof je het bij wijze van spreken zelf meemaakt. Geweldige prestaties geleverd. Zo trots op je. Ga zo door ik hoop echt dat ik er een keer bij kan zijn om je te zien finishen. Heel veel succes verder met het lopen en het schrijven van je blog. Kijk weer uit naar de volgende. X

  Liked by 1 persoon

 2. Dat je hierdoor leuke, bijzondere en inspirerende mensen ontmoet komt doordat je leuk, bijzonder en inspirerend schrijft en misschien zelfs ook wel bent. Ook voor iemand als ik die niet hardloopt is je blog een bron van positiviteit en fijne energie. Dank je, Hedwig. Stop hier vooral niet mee.

  Liked by 1 persoon

 3. Van harte! Lees altijd met veel plezier jouw blogs en ik niet alleen blijkt dus nu wel. Gaaf zoveel volgers. Ga zo door (met lopen en schrijven)!! En over een paar maandjes zie ik je hier wel voorbij vliegen.

  Liked by 1 persoon

 4. Gefeliciteerd Hedwig! Dat het pas een jaar geleden is. Je was de eerste, maar volgens mij ook de enige :-), vlogger die ik echt volg.

  Wat een raar verhaal van die ene persoon in je omgeving. Weird!! Verstandig om daar verder geen aandacht meer aan te geven. Ik herken het een beetje met mijn veganisme. Ook daar is niet door iedereen even geweldig op gereageerd, maar gelukkig heeft dat verder niet tot negatieve situaties geleid.

  Liked by 1 persoon

  • Hey Sjon! Thanks! net nog even jouw verse blog gelezen (vind nog steeds dat IEDEREEN jou moet lezen. briljant!) En ja… hoe jammer ook; er blijven altijd mensen die de gave hebben om wat je ook doet negatief uit te leggen. Waste of time… Succes met je hamstring en ik vind t knap dat je veganistisch leeft!

   Liked by 1 persoon

 5. Gefeliciteerd! Altijd leuke blogs om te lezen. Dankzij jou herkende ik German Silva twee weken geleden op Texel en heb ik kort met hem kunnen praten. Ook inspireerde jouw blogs mij om dit jaar mijn eerste marathon te gaan lopen (Eindhoven). Bedankt! Ik blijf je volgen!

  Liked by 1 persoon

  • Jeetje Harold, wat enorm leuk om te lezen! Dank je wel! En erg leuk dat je German gesproken hebt, hij is dol op Texel en is er best vaak te vinden. Ik ben dan weer heel benieuwd hoe je Eindhoven gaat beleven! Ik hoop dat je me dat gaat vertellen! Het duurt nog even maar alvast: heel veel plezier met de voorbereiding en succes!

   Like

 6. Op naar je tweede verjaardag. Ook ik lees je verhalen met veel plezier al een hele tijd, volgens mij niet helemaal vanaf begin, maar sinds je de link op looptijden.nl hebt geplaatst. En zoals Harold Bos ook al aangaf, ben je een van de inspiratie bronnen die ook mij hebben overgehaald om, volgende week zondag, mijn eerste marathon te gaan doen.
  Keep on running en writing

  Liked by 1 persoon

 7. Hoi Hedwig,

  Gefeliciteerd! Keep up the good work 👏

  Super leuk toch hoe je al rennend met andere lopers in contact komt. Of zoals bij ons tijdens de marathon in New York.

  Die afhaker weet niet wat voor leuke blogs hij mist😜

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s