20160515_110601
Morgen is het precies een jaar geleden dat ik mijn eerste blogje schreef. Het was met maar 72 woorden met recht een blogJE. Ik vraag me af of -behalve mijn moeder en lief- iemand dat korte verhaaltje ooit gelezen heeft 😉 Inmiddels ben ik 65 blogs, vele kilometers, runs en twee marathons verder. Ik geniet nog steeds enorm van hardlopen in het algemeen en in het bijzonder van het trainen voor de 42,195 kilometer. Voor het schrijven geldt hetzelfde: jammer dat ik hier nooit mijn beroep van heb gemaakt maar des te mooier dat ik nu wel een plek gevonden heb waar ik het kan doen!


In het afgelopen jaar bezochten 17.194 mensen runHedwigrun.com en daarbij bekeken ze de page 37.125 keer. Geen idee of dat veel is maar voor mij in ieder geval genoeg om er mee door te gaan. Ik schreef over alles waar ik aan dacht tijdens het lopen, over handige tips, soorten trainingen, mooie runs en -als soort van kers op de taart- over de twee prachtige marathons die ik binnen 5 maanden volbracht.
Ik ontmoette ontzettend veel leuke , bijzondere en inspirerende mensen door het lopen en het bloggen. Nieuwe vriendschappen ontstonden en oude zette ik met sommige van mijn vrienden ineens ook rennend voort. Mijn niet rennende vrienden en familie steunden me en moedigden me aan, zowel langs de kant als via allerlei sociale media. Thanks guys!

Deze diashow vereist JavaScript.


Eén persoon in mijn omgeving stoorde zich aan mijn passies en maakte dat op niet mis te verstane wijze duidelijk: dat werd een pijnlijk afscheid maar soms is dat beter. Ik verkies positiviteit, elkaar stimuleren en aanmoedigen boven veroordelen, misgunnen en negativiteit.
Ik rookte meer dan een jaar geleden mijn laatste sigaret. Ook dat heeft deze sport me gebracht. 
Op dit moment doe ik het even wat kalmer aan; een paar spieren zijn licht overbelast dus dat vraagt om rust. Tot juni laat ik alles een beetje vieren om zo in juli langzaam toe te werken naar marathon nummer drie: de BMW Berlin Marathon ! Ook wil ik proberen om mee te doen aan de Boston marathon omdat ik mij met mijn gelopen tijd in Rotterdam hiervoor gekwalificeerd heb. Die kans wil ik absoluut niet laten liggen!
Al met al geeft dat meer dan genoeg inspiratie om verder te schrijven! Bedankt dat jullie me hebben gevolgd in dit eerste jaar, bedankt voor de ‘likes’, reacties en tips!
En dan nu: een rondje van de zaak 😉 Proost! Hieperdepiep hoera!