screenshot_20170109-120524

foto: Andy Astfalck voor Runners world


 
Met de Halve van Egmond nog in mijn benen ben ik op deze druilerige maandag in het zonnetje gezet! Hartstikke leuk (en trots!) dat RunningGirls.nl mij heeft verkozen tot ‘running girl van de week’. Het artikel dat hierbij hoort, vind je via onderstaande link:
RunningGirls.nl
Veel leesplezier!
Oh en ik werd ook nog gewezen op een paar sfeerplaatjes (onder andere geschoten door Runners World) van tijdens de Halve van Egmond. Die wil ik toch even delen hier, net zoals een paar foto’s die ik zelf maakte

Deze diashow vereist JavaScript.


Ik liep hem -voor wie het interesseert- trouwens in
schermafbeelding-2017-01-09-om-14-02-57
Dat is dus een kleine 7 minuten sneller dan vorig jaar toen ik er 1.47.13 voor nodig had om hem uit te lopen (al waren de omstandigheden toen veel zwaarder!). Maar er is toch weer progressie! Blij mee!