Running girl van de week ;-)

screenshot_20170109-120524

foto: Andy Astfalck voor Runners world

 

Met de Halve van Egmond nog in mijn benen ben ik op deze druilerige maandag in het zonnetje gezet! Hartstikke leuk (en trots!) dat RunningGirls.nl mij heeft verkozen tot ‘running girl van de week’. Het artikel dat hierbij hoort, vind je via onderstaande link:

RunningGirls.nl

Veel leesplezier!

Oh en ik werd ook nog gewezen op een paar sfeerplaatjes (onder andere geschoten door Runners World) van tijdens de Halve van Egmond. Die wil ik toch even delen hier, net zoals een paar foto’s die ik zelf maakte

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ik liep hem -voor wie het interesseert- trouwens in

schermafbeelding-2017-01-09-om-14-02-57

Dat is dus een kleine 7 minuten sneller dan vorig jaar toen ik er 1.47.13 voor nodig had om hem uit te lopen (al waren de omstandigheden toen veel zwaarder!). Maar er is toch weer progressie! Blij mee!

2 gedachtes over “Running girl van de week ;-)

    • Ja echt gaaf dat het gelukt is om Egmond wat sneller te lopen maar goed zoals gezegd: het was de easy editie😉 … en dat stukje vind ik tof maar bij Asics letten ze er denk ik niet op. Vind het een leuk initiatief van die meiden: heb de gesprekken met de andere lopers ook met plezier gelezen🙂

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s