Omdat mijn blog deze maand twee jaar bestaat, kon iedereen die dat wilde een week lang ‘meedingen’ naar een super leuk (al zeg ik het zelf 😉 ) kadopakket dat bestaat uit het boek mama’s marathon van Esther Roelofs en een Keune Haircosmetics set t.w.v. ongeveer € 60,00.
Vanmorgen was het zover! Ik heb geloot en de gelukkige winnares is:
Nellie Petrusma!!!! Gefeliciteerd Nellie!

Maar ik heb nog meer leuk nieuws! Ik mag van Keune Haircosmetics 10 extra prijzen weggeven:
De volgende personen winnen een fles sun shield Shampoo uit de Keune Care lijn; gefeliciteerd allemaal!!

  • Sonja de Jager
  • Anita H.
  • Adrienne
  • Boysdocryandrun
  • Joke Pollet
  • Sandra Braat
  • Runningmommysite
  • Sanderijn
  • Corine Poot
  • Audrey

De winnaars mogen hun adres e-mailen naar hedwigvanbree@planet.nl. Ik stuur het pakket z.s.m. naar Nellie. De flessen shampoo worden door Keune Haircosmetics verzonden (door drukte kan dit wat langer duren maar je hebt je prijs ruim voor de zomer 😉 ! )

Bedankt allemaal voor het lezen van mijn blogs!

Run Happy!