Ik doe het niet vaak maar bij deze: leestip: Ren voor je leven — ‘I just felt like running’

Het liefst was ik elke dag dronken. Of stoned. Onder invloed in ieder geval. Ik was dat niet altijd, want ik moest werken en anderszins functioneren of presentabel zijn. Maar het kwam wel voor dat het onder invloed zijn doorlekte in de dagdelen waarin nuchterheid vereist was. Een tijdje lang dronk ik een paar keer […]

via Ren voor je leven — ‘I just felt like running’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s