Interview Nouveau

20180821_103050Een paar maanden geleden werd ik door Monique van de Sande geinterviewd voor het blad ‘Nouveau’. Ik vond het bijzonder dat ze interesse in mijn verhaal heeft en voel mij dan ook vereerd met het stuk dat begin augustus in het blad verscheen.

De foto’s die fotograaf Iris Planting maakte om het interview te completeren, vind ik prachtig. Het volledige artikel is een vierluik (drie andere vrouwen vertellen over hun grote verandering) maar het stukje over mij, deel ik hier graag omdat ik denk dat jullie het misschien leuk vinden om dit te lezen.

Mijn blog lag zoals ieder jaar een paar weken plat tijdens mijn ‘zomerreces’ maar dat wil niet zeggen dat ik in de vakantie niet heb hardgelopen: de trainingen voor de marathon van Chicago gingen gewoon door. Vanaf nu zal ik weer regelmatig schrijven, hopelijk lezen jullie weer met mij mee!

20180821_103103

20180821_103121

20180821_103127

Nouveau editie 10, 2018

Tekst: Monique van de Sande

Fotografie: Iris Planting

 

10 gedachtes over “Interview Nouveau

  • hmmmm…. dat houd ik graag nog even voor mezelf… ik vind het namelijk best spannend en ben er nog wat onzeker over. Hardlopen komt er in in ieder geval in voor maar het wordt geen hardloopboek of boek over hardlopen.

   Like

 1. Mooi verhaal Hedwig met een prachtige foto! Leuk om het roer eens om te gooien. Ben dan ook zeer benieuwd naar je boek. Dat wordt volgens mij “in één adem uitlezen” . Heb er alle vertrouwen in. Heel veel succes! X

  Liked by 1 persoon

 2. Het blad had ik ondertussen stiekem in de bieb gelezen Hedwig. Je hart volgen zou ik zeggen. Bij hardlopen is het goed uitgepakt. Waarom zou het hier anders zijn? En als het niks wordt dan is de ervaring vast wel weer ergens anders goed voor. Bij mijn blog van 15/8 staat een foto van een bord dat ik in een café zag ‘Try there are no mistakes, only lessons’ en dat is mijn insteek nu. Ik ben er erg benieuwd naar. Onzeker zijn is normaal, maar niet nodig. Je bent goed zoals je bent. En degenen die van je houden, houden van je zoals je bent. De buitenwereld doet er niet echt toe.

  Liked by 1 persoon

 3. Zo ben ik wel gezwicht voor de commercie. Een verkeerde keuze achteraf. Al die sponsoren die in de rij stonden om ook maar een klein graantje mee te pikken van het fenomeen Marathonsjon brachten eurotekens in mijn ogen. Wellicht is mijn blog daar toch kapot aan gegaan? Aan zijn eigen succes? Kon ik misschien de weelde niet dragen of dachten mensen dat ik arrogant was? We zullen het nooit weten denk ik 😦

  Liked by 1 persoon

  • Maar Sjon! Ik heb nooit geweten dat ‘marathonSjon’ gestopt is! Ik had wel door dat de blogger der bloggers minder publiceerde maar toch… dit komt als een grote klap! Hopelijk pak je het weer op want ik heb je verhalen altijd met plezier gelezen ondanks dat er inderdaad wel erg veel reclame bij kwam kijken…. ik kijk uit naar nieuwe schrijfsels van jouw hand!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s